Kandidaten lijst gemeenteraadsverkiezingen 2018, VV2000/Leefbaar Vlaardingen

[mp_row] [mp_span col="12"]

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 heeft VV2000/Leefbaar Vlaardingen een lijst met kandidaten die de perfecte combinatie vormt van politieke kennis, domein kennis, levenservaring en vernieuwing.

Waar de meeste partijen gekozen hebben een lijst te presenteren met vooral nieuwe jonge aspirant raadsleden behoud VV2000/Leefbaar Vlaardingen heel veel kennis en ervaring die zij in de jaren als onderdeel van de Vlaardingse gemeenteraad hebben opgebouwd. Deze kennis en ervaring vult zij aan met kandidaten die stuk voor stuk midden in de maatschappij staan door hun werk of in het Vlaardingse verenigingsleven.

Ivana Somers-Gardenier, zittend raadslid sinds 2006, voert als fractievoorzitter de lijst aan.

 1. Ivana Somers-Gardenier
 2. Raymond van Haren
 3. Rianne Molenaar
 4. Albert Don
 5. Saskia van Dijk
 6. Els Wijnhorst-Korpel
 7. Nikola Njegovan
 8. Ralph van der Windt
 9. Alie Dijkshoorn-van den Hoek
 10. Will van der Windt
 11. Erica Laman
 12. Yvonne Knoop
 13. Shauna Jansen
 14. Aat van der Linden
Ook de komende 4 jaar zal VV2000/Leefbaar Vlaardingen opkomen voor een leefbare stad waar de straten schoon, heel en veilig zijn. Maar ook voor een stad waar de iedereen die een steentje bijdraagt erbij hoort. Waar je goede zorg kan krijgen als het nodig is, waar innovatie het middel is voor verbetering en het stadshart weer, als van ouds, een plek wordt waar detailhandel en klant elkaar vinden.

Zoals je gewend bent van VV2000/Leefbaar Vlaardingen zullen ook deze keer vertegenwoordigers van VV2000/Leefbaar Vlaardingen de weken voor de verkiezingen op de, inmiddels traditionele, nostalgische manier kennis met je maken, en jouw vragen beantwoorden op diverse locaties in Vlaardingen. Met als slot de verkiezingsmarkt in het centrum van Vlaardingen.

[/mp_span] [/mp_row]