Ook interessant

Hersenen van ongeboren kind blijken gevoelig voor fijnstof

Volgens een internationaal onderzoeksteam kan fijnstof al invloed hebben, wanneer de baby nog in de baarmoeder is. De gevolgen kunnen groot zijn. Zo kan het gevolgen hebben voor de ontwikkeling van de hersenen op latere leeftijd. Hersenen van embryo’s zijn kwetsbaar, omdat die nog geen mechanismen hebben om schadelijke stoffen uit de omgeving te weren.

Toxozon.nl, http://toxozon.nl/news/hersenen-ongeboren-kind-blijken-gevoelig-fijnstof/
Partijen tekenen Regenboogakkoord

 Voorafgaand aan het debat in de Stadsgehoorzaal van de aan de raadsverkiezingen deelnemende politieke partijen hebben alle raadsfracties, op die van de ChristenUnie/SGP na (verwezen naar hetgeen is vastgelegd in artikel 1 van de Grondwet), het Regenboogakkoord getekend.

Vlaardingen24, https://vlaardingen24.nl/nl/nieuws/nieuws/partijen-tekenen-regenboogakkoord/20736
Regenboogakkoord nadert voor Vlaardingen

De Vlaardingse Mieke Peters, oud-griffier bij de gemeente, heeft opgeroepen tot het tekenen van het Regenboogakkoord. Dat moet ervoor zorgen dat de Haringstad actief beleid gaat voeren voor acceptatie van lhbti'ers (lesbiennes, homo's, biseksuelen, transgenders en interseksen). Het akkoord wordt vanavond getekend door ten minste acht Vlaardingse fracties.

AD.nl, https://www.ad.nl/rotterdam/regenboogakkoord-nadert-voor-vlaardingen~a1c215fb/
GEMEENTE VLAARDINGEN REGISTREERT KENTEKENS

VLAARDINGEN- In verschillende Vlaardingse wijken worden momenteel kentekens geregistreerd. Dit gebeurt door medewerkers van het onderzoeksteam dat in opdracht van de gemeente in maart en april de parkeerdruk in verschillende wijken van de stad in beeld brengt. Deze zogenaamde parkeerdrukmetingen worden gehouden op verschillende dagen op verschillende tijdstippen (ook in de avond/nacht en in het weekend) om zo een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de parkeerdruk in de wijken.

Webradio Torpedo, http://www.schiedamsnieuws.nl/gemeente-vlaardingen-registreert-kentekens/