Persebericht : Raymond van Haren stapt uit fractie VV2000/Leefbaar Vlaardingen

Vlaardingen, 14 december 2020.

Raymond van Haren is vanaf 2006 betrokken geweest bij VV2000/Leefbaar Vlaardingen. Sinds maart 2010 was hij namens VV2000/Leefbaar Vlaardingen gemeenteraadslid van de Gemeenteraad van Vlaardingen. De afgelopen elf jaar heeft hij zich vooral ingezet voor de portefeuilles Sociaal Domein en Integratie.

Juist daarom, is VV2000/Leefbaar Vlaardingen verrast door zijn email van zondag 13 december 2020 en betreurt dan ook het besluit van Raymond. Dat hij, zonder verder overleg, per direct en voorlopig verder gaat als eenmansfractie in de Gemeenteraad van Vlaardingen.

Ondanks dit besluit van Raymond vertrouwt VV2000/Leefbaar Vlaardingen erop dat hij als eenmansfractie kritisch, maar rechtvaardig het reeds aangenomen beleid ook in de toekomst ondersteunt. Zodat de Gemeente Vlaardingen weer een (financieel) gezonde gemeente wordt en blijft.

VV2000/Leefbaar Vlaardingen dankt Raymond voor de samenwerking en al zijn inzet in de afgelopen jaren en wenst hem dan ook veel succes toe met zijn volgende stap.