Verkiezingskrant: Gouden bergen beloven weinig goeds!

Vlaardingen Leefbaar!
Voor iedereen, nu en later

In de afgelopen weken is mij regelmatig de vraag gesteld waar VV2000/Leefbaar Vlaardingen nu afwijkt ten opzichte van andere partijen. Mijn antwoord: Naast de kennis en ervaring die onze partij bezit durven we de zaken kritisch te bekijken, dat doen we al bijna 25 jaar, dat is wie we zijn. Wij leggen de vinger op de zere plek en werken samen met onze collega`s om deze problemen op te lossen.

Belangrijker nog, wij geven je wat te kiezen. Je mag meedoen aan b.v. burgerparticipatie, je moet niets, we maken het mogelijk. Wil je niet meedoen omdat je het al veel te druk hebt of omdat het je niet voldoende interesseert, even goede vrienden.

Tot slot, geen enkel probleem in de stad staat op zichzelf. Een lege binnenstad komt door o.a. een te laag besteedbaar inkomen en een absurd parkeerbeleid, teveel werkloosheid door o.a. te weinig werkgelegenheid, te weinig bedrijven door o.a. betuttelende regeltjes, een te kort aan het juist opgeleide personeel en een veel te slechte bereikbaarheid en zo kan ik nog wel even door gaan.

Om de stad weer te laten bruisen moeten de problemen in de breedte worden aangepakt en dat lukt alleen wanneer je de visie hebt om het aan elkaar te verbinden en de problemen gelijktijdig aanpakt. Ik vermoed dat wij als grootste oppositiepartij in de afgelopen 4 jaar het minst in de kranten hebben gestaan maar het meest hebben opgelost voor Vlaardingen, kijk hier voor de resultaten.

Wij zetten het belang van Vlaardingen en jou als inwoner bovenaan, wij doen waar je ons voor gekozen hebt en hebben daar geen schouderklopje voor nodig.

No-nonsense

VV2000/Leefbaar Vlaardingen heeft een verkiezingsfolder op hoofdlijnen, welke huis-aan-huis wordt verspreid. Zoals je van ons gewend bent, no-nonsense taal, realistisch standpunten en uitvoerbare oplossingen.

Op onze website vind je het volledige programma van VV2000/Leefbaar Vlaardingen waarin we dieper op de problemen en de oplossingen ingaan. Veilig, duurzaam, wonen, zorg, integratie, participatie, parkeren, onderhoud en vele andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod.

Heb je toch nog vragen of opmerkingen, mail, bel of bezoek Leefbaar tijdens de verkiezingsmarkt. De poffertjes worden vers voor u gebakken, kom gezellig langs!

100% Lokaal

VV2000/Leefbaar Vlaardingen is en blijft 100% lokaal, want alleen echte lokale partijen kunnen jouw belangen volledig voorop zetten. Het is toch volkomen ongeloofwaardig dat lokale afdelingen van landelijke partijen hier demonstreren tegen de komst van b.v. de Blankenburgverbinding. Om dan vervolgens het afgelopen jaar voor deze grote Haagse broer wel weer vrolijk campagne gaan voeren om stemmen te ronselen.

Om vervolgens weer achteraf te gaan piepen wanneer tijdens de landelijke coalitie onderhandelingen de partij belofte opzij gesmeten wordt voor het pluche. Daar gaat echt geen “lieve Sybrand” brief verandering in brengen, dat is echt puur voor de bühne!

Geen gouden bergen

VV2000/Leefbaar Vlaardingen vertelt je eerlijk dat de financiële positie van de gemeente nog niet optimaal is. Bij het uitgeven van euro`s zullen nog steeds keuzes moeten worden gemaakt.

Wij kiezen voor het versneld op orde brengen van de kerntaken, die de gemeente voor je moet uitvoeren:

Wij willen Vlaardingen graag weer Leefbaar maken, voor iedereen, nu en later!

Wil jij dat ook, stem dan op 21 maart VV2000/Leefbaar Vlaardingen, lijst 2.